Middelhavssnadder med tomater og laks

Herlig alt-i-ett form med tomater, paprika og laks smakt til med hvitløk, sitron og basilikum. Bare å sette over potetene mens formen står i ovnen.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g laks i porsjonsstykker
  • salt og pepper
  • 200 g rød cherrytomat
  • 0,75 dl olivenolje
  • 1 snackpaprika (spiss paprika) i biter
  • revet skall av 1 sitron
  • 2 båt hvitløk - hakket
  • 1 dl sorte oliven
  • 1 dl hakket frisk basilikum
  • 50 g pinjekjerner

Fremgangsmåte

Legg fisken i smurt ildfast form. Strø på salt og pepper.

Del tomatene i to og legg dem over fisken.

Bland sammen olivenolje, paprika, sitronskall, hvitløk, oliven og basilikum.

Hell blandingen over fisken.

Bak formen på nederste rille i ovnen på 225°C i 15-20 minutter, avhengig av fiskestykkenes tykkelse, til den er gjennomstekt.

Strø på pinjekjerner når det gjenstår 5 minutter av steketiden.

Server formen f.eks. med kokte poteter eller ris til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 0
Legg til på Min side
Del på Facebook