Ingredienser

Omelett med tomat og ost

Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

En magisk og enkel rett som du kan servere til deg selv, som en liten rett når du har gjester, til brunsj, lunsj, middag eller kvelds, eller i pizzastykker på et tapasbord.

Fremgangsmåte

  1. Skyll tomatene og skjær dem i litt tykke skiver.
  2. Varm olje i en stekepanne.
  3. Ha i oregano og legg tomatskiver i slik at hele bunner er dekket av tomater.
  4. Dryss litt salt og 1 ts potetmel over tomatskivene (potetmelet bidrar til at tomatene holder på vesken).
  5. Knekk eggene i en bolle. Visp sammen og bland inn osten (spar litt til topping) og 2 ts potetmel.
  6. Hell røren over tomatene.
  7. Sett et lokk på stekepannen. Stek videre på svak varme. til eggemassen har stivnet.
  8. Snu omeletten over på lokket og videre over på et serveringsfat.
  9. Dryss over resten av finrevet ost og et dryss av basilikumblader.
For å få en ekstra fluffy omelett er et triks å ha i 1 ts bakepulver i røra.

Hvor godt likte du oppskriften?