Ingredienser
Omelett med tomat og ost
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
En magisk og enkel rett som du kan servere til deg selv, som en liten rett når du har gjester, til brunsj, lunsj, middag eller kvelds, eller i pizzastykker på et tapasbord.
Fremgangsmåte
- Skyll tomatene og skjær dem i litt tykke skiver.
- Varm olje i en stekepanne.
- Ha i oregano og legg tomatskiver i slik at hele bunner er dekket av tomater.
- Dryss litt salt og 1 ts potetmel over tomatskivene (potetmelet bidrar til at tomatene holder på vesken).
- Knekk eggene i en bolle. Visp sammen og bland inn osten (spar litt til topping) og 2 ts potetmel.
- Hell røren over tomatene.
- Sett et lokk på stekepannen. Stek videre på svak varme. til eggemassen har stivnet.
- Snu omeletten over på lokket og videre over på et serveringsfat.
- Dryss over resten av finrevet ost og et dryss av basilikumblader.
For å få en ekstra fluffy omelett er et triks å ha i 1 ts bakepulver i røra.