Ovnsbakte poteter med indisk vri

Ovnsbakte poteter med spennende smak med indisk vri. Men her kan du bruke det krydderet du ønsker og liker.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 800 g små potet i biter
  • 2 ts garam masala
  • 1 ts karri
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 dl solsikkeolje
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 ss flak salt
  • 1 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Ha potetbitene i en langpanne. Bland sammen krydder med olje og arbeid blandingen godt inn i potetbitene.

Stek potetene i ovn på 200 grader C i ca 30 min. Snu bitene nå og da.

De siste minuttene has sesamfrøene over potetene. Stek slik at frøene blir litt ristet. Dryss over salt og litt frisk koriander ved servering.

Smaker godt ved siden av kylling og fiskeretter.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook