Pasta bolognese

Ingredienser

Pasta bolognese

20-40 min
2.5 av 5 om dagen

En skikkelig smaksbombe av en pasta bolognese. Denne sausen blir ekstra god ved å lage en enkel base med freste grønnsaker, en god mengde hakket tomat og bittelitt soyasaus.

Fremgangsmåte

  1. Fres løk, gulrot og stangselleri til det blir blankt og lukter godt.
  2. Ha oppi karbonadedeigen. Hakk kjøttdeigen i mindre biter mens du bruner den.
  3. Tilsett finhakket hvitløk og tomatpuré. La det steke i ett minutt for å forsterke smaken.
  4. Hell over de hermetiske tomatene. Rør godt.
  5. Tilsett buljongen, soyasaus, og la sausen koke i ca. 20 minutter. Spe på med 1 dl vann hvis sausen blir for tykk og det kan svi seg i bunnen.
  6. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  7. Sil av pastaen og rør den inn i sausen.
  8. Topp gjerne med litt revet parmesan.
  9. Servér gjerne med en syrlig salat.

Hvor godt likte du oppskriften?