Pestosalat til tur

Pestosalat til tur

Frisk, fargerik og full av smak! Denne matpakke-salaten kombinerer ovnsbakte grønnsaker med sprø, ferske grønnsaker, kremet fetaost og en grønn pesto som binder alt sammen til en deilig, mettende og næringsrik lunsj. Perfekt å forberede hjemme og ta med på farten.
20-40 min
2.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Skjær løk og paprika i ca 1 cm. tykke strimler. Ha i en bolle og bland med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen til de blir gylne (ca. 20-25 minutter).
  3. Skyll salaten og kutt i grove biter.
  4. Kutt agurk og tomater i små biter.
  5. I en bolle: Rør sammen frukt og grønt med pesto, krutonger, pinjekjerner og smuldret fetaost.
  6. Ha salaten på lufttette bokser.
Sprø krutonger:
Hvis du vil at krutongene skal holde seg ekstra sprø, så kan du ha pesto nederst i en matboks, toppe med grønnsakene og så ha krutongene på toppen. Vent med å røre sammen ingrdiensene til du skal spise.
Del på Facebook