Ingredienser
Pestosalat til tur
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                2,5 av 5 om dagen
                            
                    Frisk, fargerik og full av smak! Denne matpakke-salaten kombinerer ovnsbakte grønnsaker med sprø, ferske grønnsaker, kremet fetaost og en grønn pesto som binder alt sammen til en deilig, mettende og næringsrik lunsj. Perfekt å forberede hjemme og ta med på farten.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
- Skjær løk og paprika i ca 1 cm. tykke strimler. Ha i en bolle og bland med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen til de blir gylne (ca. 20-25 minutter).
- Skyll salaten og kutt i grove biter.
- Kutt agurk og tomater i små biter.
- I en bolle: Rør sammen frukt og grønt med pesto, krutonger, pinjekjerner og smuldret fetaost.
- Ha salaten på lufttette bokser.
Hvis du vil at krutongene skal holde seg ekstra sprø, så kan du ha pesto nederst i en matboks, toppe med grønnsakene og så ha krutongene på toppen. Vent med å røre sammen ingrdiensene til du skal spise.