Pinsapizza med beter og chevre

Ingredienser

Pinsa med beter og chevre

Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Pinsapizza med bakte beter, kremost som saus, myk chèvre, honning og valnøtter. En herlig kombinasjon av søtt, syrlig og fyldig. Perfekt for deg som vil ha en litt annerledes, men utrolig smakfull pizzaopplevelse.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 220 °C (over-/undervarme).
  2. Skrell og skjær betene i tynne skiver (jo tynnere, jo bedre).
  3. Smør Snøfrisk eller annen kremost utover pinsabunnene som base.
  4. Legg de tynne skivene jevnt utover bunnen.
  5. Smuldre chevre over betene og ha over litt honning.
  6. Stek i 8–10 minutter, til bunnen er sprø og osten begynner å smelte lett.
  7. Strø over grovhakkede nøtter, frisk timian og litt svart pepper.

Hvor godt likte du oppskriften?