Pinsapizza med pære og blåmuggost

Ingredienser

Pinsa med pære og blåmuggost

Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Pinsapizza med søt pære, blåmuggost, pekannøtter og honning. Denne pizzaen tar kort tid å lage og er den perfekte kombinasjon av søtt og salt! Toppingen kan også varieres med spekeskinke for ekstra smak.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 220 °C (over-/undervarme).
  2. Skjær pærene i tynne skiver.
  3. Legg pinsabunnene på et bakebrett. Fordel pæreskivene utover. Smuldre blåmuggosten over og drypp litt honning på toppen. 
  4. Sett inn i ovnen og stek i ca. 8–10 minutter, til osten smelter og bunnen er sprø.
  5. Grovhakk pecannøtter og strø over. Kvern litt svart pepper på toppen. Drypp gjerne over litt ekstra honning.
  6. Pynt gjerne med friske urter rett før servering.

Hvor godt likte du oppskriften?