Potetsalat med fetaost

En god potetsalat kan være en rett i seg selv. Ta det du har i skapet, kok poteter og bland med en god dressing. Dette er 'fast-food' på sitt beste.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 10 potet
  • 200 g brekkbønner
  • 1 rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 200 g fetaost
  • 1 g Dressing:
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 4 ss hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

Kok potetene og bønnene møre i lettsaltet vann i hver sin kjele og avkjøl.

Skjær potetene i grove biter, del bønnene i to og grovhakk bladpersille og rødløk.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

Ha poteter, bønner, bladpersille, rødløk og fetaost i biter i en egnet bolle. Hell over dressingen.

Server potetsalaten som en egen liten rett eller som tilbehør til annen middag.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook