Ingredienser
Proteinrik gulrotwrap
20-40 min
1 av 5 om dagen
Proteinrike wraps med kun gulrot, ost og egg er en enkel og smakfull måte å få i seg mer protein og grønnsaker på. Fyll dem med ditt favoritt-fyll og nyt som lunsj, middag eller i matpakke. Oppskriften gir fire wraps.
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Skrell og riv gulrøttene grovt på rivjern.
- Ha de revne gulrøttene i et rent kjøkkenhåndkle, klem ut så mye væske du klarer. Dette er viktig for at wrapene skal bli faste og ikke for fuktige.
- Bland gulrøtter med egg, ost, hvitløkspulver, paprikapulver og en liten klype salt i en bolle.
- Rør godt sammen til en tykk og klissete blanding.
- Fordel gulrotblandingen i runde flate wraplignende-former utover et stekebrett. Klapp de flate med en slikkepott.
- Bak i ovnen i 15-20 minutter.
- La wrapene hvile i 5 minutter.
- Fyll med ønsket topping.