Gulrotwraps med fyll

Proteinrik gulrotwrap

Proteinrike wraps med kun gulrot, ost og egg er en enkel og smakfull måte å få i seg mer protein og grønnsaker på. Fyll dem med ditt favoritt-fyll og nyt som lunsj, middag eller i matpakke. Oppskriften gir fire wraps.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 gulrøtter
  • 4 egg
  • 2 dl revet hvitost
  • 0,5 ts hvitløkspulver
  • 0,5 ts paprikapulver

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Skrell og riv gulrøttene grovt på rivjern.
  3. Ha de revne gulrøttene i et rent kjøkkenhåndkle, klem ut så mye væske du klarer. Dette er viktig for at wrapene skal bli faste og ikke for fuktige.
  4. Bland gulrøtter med egg, ost, hvitløkspulver, paprikapulver og en liten klype salt i en bolle.
  5. Rør godt sammen til en tykk og klissete blanding.
  6. Fordel gulrotblandingen i runde flate wraplignende-former utover et stekebrett. Klapp de flate med en slikkepott.
  7. Bak i ovnen i 25 minutter.
  8. La wrapene hvile i 5 minutter.
  9. Fyll med ønsket topping.
Del på Facebook