Hjemmelaget pizza med ruccola, cherrytomater og prosciutto på et hvitt serveringsfat med balsamicoeddik i nærheten.

Ingredienser

Proteinrik laksepasta

20-40 min
2.5 av 5 om dagen

Denne pastaen med laks, tomat, spinat og cottagecheese gjør seg selv i ovnen. Den er kremet, frisk og full av smak, en skikkelig hverdagsfavoritt.

Fremgangsmåte

  1. Ha tomater og to hele hvitløk i en ildfast form sammen med olje, salt og pepper.
  2. Stek tomatene og hvitløken på 200 grader varmluft i 25 minutter.
  3. Ta ut hvitløken og legg den til side, slik at den blir kald.
  4. Rør og mos alt godt sammen før du har spinat, laks og basilikum i formen, og stek 15 minutter til. Spar litt basilikum til toppen.
  5. Nå kan du koke pastaen som anvist på pakken. Her har vi valgt å bruke spagetti, men du kan bruke den pastaen du ønsker. 
  6. Ta den ildfaste formen ut, og pland alt godt sammen.
  7. Tilsett så pasten, og vend alt inn.
  8. Server med parmesan, et dryss pepper og litt sitronsaft.

Hvor godt likte du oppskriften?