Quinoasalat med sukkererter og kylling

Quinoa er et frø som er glutenfritt og dessuten inneholder det nesten like mye protein som biff. Bland frøene med grønnsaker til en nærings- og smaksrik matsalat.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • sitronsaft
  • 120 g quinoa
  • 1 gul paprika
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • salt og pepper etter smak

Dressing

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 avokado
  • 1 lime
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • noen dråper tabasco

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.

Kok quinoa etter anvisning på pakken.

Skjær kyllingen i litt store biter.

Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene.

Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.

Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

Bland avokado, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.

Server salaten med dressingen og godt brød.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 24
Legg til på Min side
Del på Facebook