Fargerik aspargessalat med kylling

Stilig, sunt, enkelt og kjempegodt! Denne aspargessalaten kan du servere dine gjester til f.eks. forrett, eller til middag med godt brød til.
20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 ekebladsalat
  • 1 bunt ruccula
  • 8 grønn frisk asparges
  • 2 kyllingfilet
  • 1 eple
  • fileter av 2 appelsin
  • 3 snittede soltørkede tomater
  • 1 ss god olje
  • 1 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Vask, riv og bland salaten og anrett den på tallerkener. 

Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl. 

Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.  Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Skjær ut fileter av appelsinene. Ha på resten av ingrediensene. 

Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering. 

Server gjerne med ferskt brød.

Sist oppdatert 23. oktober 2015
Liker 18
Legg til på Min side
Del på Facebook