Ramen

Nyt en autentisk japansk ramen-opplevelse hjemme med denne oppskriften på en smakfull nudelsuppe. Denne varierte retten kombinerer rik kyllingkraft med friske grønnsaker, båndnudler, og perfekt stekt kylling for en komplett måltid som varmer. Tilpass suppen med dine favorittgrønnsaker for et personlig preg på denne klassiske, asiatiske favoritten.
40-60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

 • 2 kyllingbryst
 • 0,5 ts pepper
 • 1 ss rapsolje
 • 0,5 ts chiliflak

Kraft

Fremgangsmåte

 1. Krydre kyllingbrystene med salt, pepper og chiliflakes. Brun kyllingbrystene gylne på begge sider, i varm olje. Om det er tykke bryst så kan de etterstekes i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter. La de hvile mens du forbereder resten av ingrediensen, og før du skjærer i kyllingbrystene i skiver.
 2. Kok opp kyllingkraften sammen med chili, hvitløk, stjerneanis, ingefær, soyasaus og sesamolje La kraften putre på svak varme i 10 minutter.
 3. Ha limesaft i kraften, smak til og sil den.
 4. Kok eggene i ca. 6 minutter. Da får de en «smilende» plomme. Avkjøl og skrell eggene og del dem i to.
 5. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet.
 6. Anrett nudlene og grønnsakene (som er skåret i tynne strimler og trenger ikke koking) i skåler. Topp med kyllingbryst, skåret i skiver, og hell over kokende kyllingkraft.
 7. Ha 2 halve egg i hver bolle.
 8. Server med et dryss av korianderblader.
Om du ønsker en skikkelig syrlig smak kan du bruke et sitrongress i. Bank sitrongresset med baksiden av en kniv. Da får du ut mest smak. La gresset koke med i kraften. Ta det opp før servering! Ett par skjeer med sesamolje er også godt i kraften.
Legg til på Min side
Del på Facebook