Asiatisk grønnsaksuppe Ramen

Ramen er en japansk tradisjonell nudelsuppe. Det finnes mange varianter, men grønnsaker, nudler og egg er gjerne alltid med. Bruk dine favorittgrønnsaker, og gjerne bønnespirer.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 rødløk i tynne ringer
  • 200 g brokkoli i små buketter
  • 1 bunt vårløk i strimler
  • 0,5 rød paprika i strimler
  • 0,5 mango i strimler
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 4 ts søt soyasaus (kecap manis)
  • 80 g bønnespirer
  • 10 blad frisk spinat
  • 2 egg kokt i 6 minutter
  • 200 g nudler

Fremgangsmåte

Kok opp buljongen.

Kok nudlene i egen kjele etter anvisning på pakken.

Varm oljen i en wokpanne eller tykkbunnet kjele, og fres rødløk, hvitløk og ingefær blankt. Tilsett brokkoli og paprika. Wok et par minutter.

Hell over buljong og soyasaus. Kok opp. Tilsett spinat og spirer.

Skrell og del eggene i to.

Fordel kokte nudler, buljong og grønnsaker i fire suppeboller. Ha et halvt egg i hver bolle.

Server suppen umiddelbart.

Sist oppdatert 6. juni 2017
Liker 12
Legg til på Min side
Del på Facebook