Grillet løk på matpapir

Rødvinsbakt løk på grillen

Grillet løk med en skvett rødvin og litt friske hakkede krydderurter smaker fantastisk til sommermiddagen. Rødvinen gir løken en helt spesiell god aroma.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 løk - gule eller røde
  • 2 dl rødvin
  • 4 ss smør
  • frisk rosmarin eller estragon

Fremgangsmåte

  1. Smør et stort stykke aluminiumsfolie med olje eller legg på en klatt smør.
  2. Skrell løken og skjær et stort kryss nesten igjennom hver løk. Legg løken på folien.
  3. Fordel en smørklatt på toppen av hver løk og hell på rødvin.
  4. Krydre med litt salt og pepper og friske urter.
  5. Pakk folien godt rundt løken og legg dem på grillen.
  6. La pakkene ligge på grillen i rundt 20 minutter.
Del på Facebook