Salat med stekte pærer og fetaost

Ingredienser

Salat med lune, stekte pærer

Under 20 min
1 av 5 om dagen

Pærer får en magisk smak når de stekes eller grilles. De kan gjerne serveres som en forrett eller en hovedertt med godt brød til.

Fremgangsmåte

  1. Del pærene i 4-6 båter. Skjær bort kjernen. Behold skallet på.
  2. Stek pærebåtene raskt i en varm stekepanne med litt smør til de får en fin gyllen farge på alle sider. Du kan også bruke en grillpanne. Da får pærene fine riller.
  3. Skyll og tørk salaten.
  4. Fordel salaten på 4 tallerkener eller et stort fat. Legg på pærebåtene. Dryss over pistasjenøtter, smuldre fetaosten og dryss over.
  5. Drypp noen dråper balsamicoeddik over rett før servering.
  6. Serveres gjerne lun.

Hvor godt likte du oppskriften?