Salat med poteter, brokkoli og dill

Dill er en gammel krydderurt som til alle tider har vært mye brukt. Her har vi den i en deilig salat sammen med poteter, vårløk og brokkoli.
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 5 kokt, avkjølt potet
  • 4 ts olivenolje
  • 4 ts hvitvinseddik
  • 0,5 ts dijonsennep
  • smak til med salt og pepper
  • 1 brokkoli
  • 3 vårløk
  • 1 bunt frisk dill - liten
  • 150 g spekeskinke

Fremgangsmåte

Skjær potetene i biter og bland med en marinade olivenolje, eddik og sennep som er smakt til med salt og pepper.

Skjær brokkolien i små buketter og forvell dem i lettsaltet vann i ca. et minutt. Avkjøl raskt i iskaldt vann.

Del skinken i strimler.

Bland alle ingrediensene på et fat eller i en salatbolle med finhakket dill.

Server gjerne med godt brød til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook