Jordbærkake på stettefat

Ingredienser

Sommerens beste jordbærkake

Over 60 min

Denne smakfulle og sommerlige jordbærkaken skal ikke stekes. Her kan du også blande inn f.eks. bringebær sammen med jordbærene.

Fremgangsmåte

  1. Kjør ingrediensene til kakebunnen i en foodprosessor og klem deigen ut i en form - 24 cm i diameter.
  2. Lag geleen med halvparten av vannet. Avkjøl litt.
  3. Rens jordbærene og sett dem tett i tett over kakebunnen.
  4. Bland sammen pisket krem og lettrømme og bland med sitrongeleen.
  5. Hell dette over jordbærene og sett kaken kjølig for å stivne.
  6. Rør jordbær i en foodprosessor og smak til med sukker.
  7. Pynt kaken med sitronmelisseblader og revet limeskall.
  8. Server kaken med rørte jordbær til.

Hvor godt likte du oppskriften?