Søtpotet og asparges på grillen

Søtpotet og asparges på grillen

Søtpotet er for mange en fremmed grønnsak. Men den er ypperlig å grille, så kjøp med deg et par stykker hjem og forsøk. Her griller vi søtpotetbåter sammen med asparges og strør til slutt over kokt quinoa. Enkelt, sunt og supergodt!
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok quinoa etter anvisning på pakken.

Vask og skjær søtpoteter i båter eller skiver. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

Vask aspargesen og skjær/knekk bort det nederste grove på stilken. Pensle med olje og strø på salt og pepper.

Legg søtpotetene først på grillen, for de tar lengre tid enn aspargesen. Grill potetbåtene/skivene til de er møre og har fått fin farge - 6-8 minutter. Vend de ofte.

Legg aspargesen på grillen og grill dem til de såvidt er møre, i 3-4 minutter, gjerne på et stykke aluminiumsfolie.

Legg søtpotetbåter og asparges over på et serveringsfat eller på tallerkner. Dryss over kokt quinoa og smak til med salt og pepper.

Legg til på Min side
Del på Facebook