Grønn salat servert på glassfat

Sprek grønn salat

Salat er supert når vi har det travelt og ønsker litt mat i en fei. I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne, og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk.
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Vask og riv salatbladene.
  2. Finhakk vårløk og stilkselleri. Skjær paprikaen i tynne strimler og del de grønne druene i to. Bland alt sammen i en stor bolle.
  3. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne så de får en gylden og fin farge.
  4. Rist sammen alle ingrediensene til dressingen i et syltetøyglass og vend dette inn i salaten.
  5. Dryss over ristede pinjekjerner før servering.
  6. Server salaten til pølser, fisk eller kylling.
Del på Facebook