Squashlapper fritters

Ingredienser

Squash fritters

20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Revet squash er hovedingrediensen i disse frittersene. Server dem nystekte f.eks. som tilbehør til en god suppe eller som en egen liten rett med ost på eller som her med en god dipp.

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær vårløk i små strimler.
  2. Riv squash på rivjern.
  3. Legg den revne squashen i et dørslag og strø på litt salt.
  4. La squashen stå å dryppe seg litt, og klem ut vesken.
  5. Visp sammen egg og mel. Ha i squashen og resten av ingrediensene.
  6. La røren svelle i noen minutter før du steker.
  7. Stek små lapper i en varm panne i soyaolje.
  8. Bland sammen ingrediensene til dippen. Juster tykkelsen med vann.
  9. Server nystekte fritters med peanøttsaus og noen dråper sitron.

Hvor godt likte du oppskriften?