Squashrulader med basilikum og estragon

Squashrulader er kjempegodt, ser bra ut og glimrende å servere som snacks, som forrett eller som tapas. Her har vi tomater, basilikum og estragon i, men dette kan variere ut fra hva du liker eller har.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 gul squash
  • 1 grønn squash
  • 2 tomat
  • 10 skive hvitost - gjerne vellagret
  • 2 ss finhakket frisk estragon
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • litt flaksalt

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 180 grader.

Skjær squash i jevne, lange skiver med en ostehøvel eller mandolin. Strø litt salt over og la ligge i ca. 30 minutter til noe væske har trukket ut. Tørk væsken av.

Forvell tomatene i 30-40 sekunder i kokende vann, trekk skinnet av og del hver tomat i fire og fjern kjernene.

Rull squashskivene sammen med hakkede urter, ost og tomatfileter.

Fest rulladene med en coctailpinne eller tannpirker og dryss på litt flaksalt.

Sett rulladene på stekeplate og stek i 8-10 minutter.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook