Asiatisk-inspirert risbolle med fargerik wok, spisepinner, limebåter og tilbehør av skivede paprikaer, vårløk og sesamfrø.

Ingredienser

Sursøt kyllingwok

Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Rask, frisk og full av farger. Denne sursøte kyllingwoken er enkel rett som redder hverdagen. Sprø grønnsaker, saftig kylling og en perfekt balanse mellom søtt og syrlig gjør retten både barnevennlig og skikkelig smakfull. Her kan du bruke de grønnsakene du har i kjøleskapet - en skikkelig god måte å få brukt opp det du har liggende!

Fremgangsmåte

  1. Kutt kyllingen i biter og stek den sammen med litt olje i en wokpanne eller stor stekepanne.
  2. Legg kyllingen på en tallerken, og tilsett deretter alle grønnsakene i pannen.
  3. Imens dette surrer kan du lage sausen.
  4. Finhakk eller riv hvitløken og ingefær. Ha dette i en bolle med alle ingrediensene som skal i sausen. Rør dette godt sammen.
  5. Kok opp ris etter anvisning på pakken.
  6. Når grønnsakene er stekt i ca. 10 min kan du tilsette kyllingen og helle over sausen. La dette putre noen minutter.
  7. Server med ris og topp med sesamfrø og litt persille.
     

Denne retten er ganske mild, ønsker du den sterkere kan du ha i mer sriracha. Smak deg frem. 

Hvor godt likte du oppskriften?