Sursøt kyllingwok

En wokrett med masse grønnsaker og sursøt saus og som sammen med kylling utgjør en rask og velsmakende middag. Serveres med kokt ris eller brød.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 350 g kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • 1 stor gulrot
  • 1 oransje paprika
  • 2 skive frisk ananas
  • 3 vårløk
  • 100 g små dypfryste erter
  • 50 g usaltede cashewnøtter

Saus

  • 2 ss honning
  • 2 ss søt chilisaus
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss soyasaus

Fremgangsmåte

Skjær kylling, gulrot og paprika i strimler (bruk gjerne gul paprika istedenfor oransje). Del ananas og vårløk i biter.
Stek kylling i 1 ss olje til den får litt farge - i 2 minutter. Tilsett cashewnøtter, gulrot og vårløk. Stek i 1 minutt og ha i paprika og ananas. Stek i 2 minutter til.
Rør chilisausen inn i honningen og bland i resten. Hell det over wokblandingen, ha i erter, og varm det til ertene er varme.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 12
Legg til på Min side
Del på Facebook