Sursøt kyllingwok

En wokrett med masse grønnsaker og sursøt saus og som sammen med kylling utgjør en rask og velsmakende middag. Serveres med kokt ris eller brød.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Saus

  • 2 ss honning
  • 2 ss søt chilisaus
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss soyasaus

Fremgangsmåte

Skjær kylling, gulrot og paprika i strimler (bruk gjerne gul paprika istedenfor oransje). Del ananas og vårløk i biter.
Stek kylling i 1 ss olje til den får litt farge - i 2 minutter. Tilsett cashewnøtter, gulrot og vårløk. Stek i 1 minutt og ha i paprika og ananas. Stek i 2 minutter til.
Rør chilisausen inn i honningen og bland i resten. Hell det over wokblandingen, ha i erter, og varm det til ertene er varme.

Del på Facebook