Ingredienser
Fremgangsmåte
- Kutt torsken i terninger ha bitene over på en stekebrett og ha over tacokrydder og olje. Bland dette godt sammen.
- Sett torsken inn i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft.
- Skrell mangoen og kutt fruktkjøttet i små terninger. Finhakk chili og koriander, og kutt opp lime.
- Ha alt i en bolle, press over limesaft og dryss over litt salt og pepper.
- La mangosalaten stå i kjøleskapet i minst 15 minutter slik at smakene får satt seg.
- Imens salsaen står i kjøleskapet kutter du opp crispysalat og lager chilimajonesen ved å blande majones med sriracha.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
- Lag så en deilig guacomole med avocado, salt og pepper.
- Ha ris i en bolle og topp med torsken, grønnsakene og chilimajones. Pynt gjerne med limebåter, nachochips og frisk koriander.