Fargerik meksikansk bolle med grillet kjøtt, guacamole, mangosalsa, syltet løk og rødkål. Tilbehør med salsa og guacamole.

Ingredienser

Tacobowl med torsk

20-40 min
1 av 5 om dagen

Hva med en deilig torsketaco bowl, en litt annerledes vri på fredagstacoen. Denne oser av friske smaker og deilige farger.

Fremgangsmåte

  1. Kutt torsken i terninger ha bitene over på en stekebrett og ha over tacokrydder og olje. Bland dette godt sammen.
  2. Sett torsken inn i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft.
  3. Skrell mangoen og kutt fruktkjøttet i små terninger. Finhakk chili og koriander, og kutt opp lime.
  4. Ha alt i en bolle, press over limesaft og dryss over litt salt og pepper.
  5. La mangosalaten stå i kjøleskapet i minst 15 minutter slik at smakene får satt seg.
  6. Imens salsaen står i kjøleskapet kutter du opp crispysalat og lager chilimajonesen ved å blande majones med sriracha.
  7. Kok risen etter anvisning på pakken.
  8. Lag så en deilig guacomole med avocado, salt og pepper.
  9. Ha ris i en bolle og topp med torsken, grønnsakene og chilimajones. Pynt gjerne med limebåter, nachochips og frisk koriander.

Hvor godt likte du oppskriften?