Ingredienser
Fremgangsmåte
- Skjær kyllingen i jevne biter slik at de koker likt. Kutt kinakål i strimler, sopp, vårløk og finhakk chilien. Riv eller finhakk ingefæren.
- Ha vann, kokosmelk, buljong, limesaft, chilipasta, ingefær og fiskesaus i en stor kjele. Rør godt så alt blander seg, og kok opp på middels høy varme.
- Legg i kyllingbitene når suppen koker. La det småkoke i ca. 10 minutter, til kyllingen er gjennomkokt og mør. Skum eventuelt av om det danner seg skum på toppen.
- Ha kinakål, sopp, vårløk og chili i kjelen. Rør om og la suppen småkoke i ytterligere 5 minutter, til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand.
- Smak til med mer lime, fiskesaus eller chilipasta etter ønske. Server suppen rykende varm, gjerne med godt brød ved siden av.