Ingredienser
Timianfylt kyllingfilet
20-40 min
1 av 5 om dagen
Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er skikkelig kosemat og en deilig middag.
Fremgangsmåte
- Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian.
- Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere.
- Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
- Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje).
- Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.
- Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.
Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.