Ingredienser

Timianfylt kyllingfilet

20-40 min
1 av 5 om dagen

Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er skikkelig kosemat og en deilig middag.

Fremgangsmåte

  1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian.
  2. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere.
  3. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

  4. Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje).
  5. Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

  6. Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

    Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.

Hvor godt likte du oppskriften?