Toast med ricotta, spinat og sopp

Ingredienser

Toast med stekt sopp og ricotta

Under 20 min
1 av 5 om dagen

Denne toasten er perfekt for deg som er glad i sopp! Her kan du bruke akkurat den soppen du ønsker, vi har valgt å bruke sjampinjong og kantarell. Perfekt til helgefrokosten!

Fremgangsmåte

  1. Kutt soppen i skiver og stek i tørr panne på medium-høy varme til soppen slipper væske. 
  2. Ha i en klatt smør. La det steke videre på medium varme.
  3. Ha spinaten i panna og stek til den krymper.
  4. Smak til med salt og pepper og sett til side. 
  5. Rist brødskivene i brødrister eller stek de i panna med litt smør eller olje. 
  6. Legg brødskivene på et fat. Ha på ricotta, deretter stekt sopp og spinat. Her kan du ta på fersk eller tørket timian om du ønsker. 
  7. Server straks. 

Hvor godt likte du oppskriften?