Tomatsalat med spinat og kapers

Salat til middag i dag? Her en variant med cherrytomater, paprika, oliven, kapers, spinat og basilikum. Enkel og velsmakende.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 400 g rød cherrytomat
  • 1 rød paprika
  • 1 dl steinfrie sorte oliven
  • 2 ss kapers
  • 1 dl små blader av frisk spinat
  • 1 dl frisk basilikum
  • 1 pk brødkrutonger

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 1 båt presset hvitløk
  • revet skall og saft av 1 lime
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Flå skinnet av kyllingen og skjær kjøttet fra benet i store stykker.

Skyll og del tomatene i to. Rens og skjær paprikaen i små terninger. La oliven og kapers renne godt av. Skyll spinat og basilikum og la det renne godt av.

Legg kyllingen i bunnen av et stort fat. Bland tomater, paprika, oliven, kapers, spinat, og basilikum og legg det over kyllingen. Dryss brødkrutonger på toppen.

Pisk sammen ingrediensene til dressingen og server ved siden av.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook