Tortellini med hjemmelaget pesto

Denne klassiske pastaretten er rask og enkel å tilberede, og den deilige smaken av pesto, basilikum og parmesan gjør at du får lengsel til Italia.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 250 g fersk tortellini

Pesto

  • 1,5 dl frisk basilikum
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss finhakkede pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • 1,5 dl nyrevet parmesan

Fremgangsmåte

Rist pinjekjernene gylne i en varm panne. Det fremhever smaken.

Bland alt unntatt oljen i en foodprosessor og kjør til alt er blandet. Spe med olje til en passe tykk pesto. smak pestoen til.

Server nylaget pesto til kokt pasta - gjerne tortellini. Dryss på revet parmesan og server. Pynt med noen basilikumblader.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook