Wok med blandede rotgrønnsaker

Denne woken er helt vegetarisk. Masse gode grønnsaker gjør den til et sunt middagsvalg.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 søtpotet
  • 4 jordskokk
  • 0,5 sellerirot
  • 1 pastinakk
  • 1 knutekål
  • 1 rød chili
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 dl alfalfaspirer
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær søtpotet, jordskokker, knollselleri, pastinakk og knutekål i tynne strimler.
  2. Splitt chilien på langs og skrap ut hinner og frø. Finhakk chilien.
  3. Rens og finhakk hvitløkbåtene.
  4. Fres chili, hvitløk og raspet ingefær i olje i 1 minutt.
  5. Tilsett alle grønnsakene og la dem steke til de er knapt møre, ca. 5 min. Rør hele tiden.
  6. Rør inn søt chilisaus og tilsett spirene til slutt. Smak til med salt og pepper.
  7. Server woken med byggris.
Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 9
Legg til på Min side
Del på Facebook