Wrap på tur

Wrap til tur

Wrap er den perfekte løsningen når du vil ha en enkel, smakfull og mettende matpakke med på tur! Denne fargerike turwrapen er fylt med ovnsbakt paprika og løk, friske grønnsaker, ost, skinke og omelett – pakket inn i en myk lefse som holder godt i sekken.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Skjær løk og paprika i ca 1 cm. tykke strimler. Ha i en bolle og bland med litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen til de blir gylne (ca. 20-25 minutter).
  3. Skyll salaten og kutt i grove biter.
  4. Kutt agurk og tomater i små biter.
  5. Visp eggene i en bolle. Stek eggene i en stekepanne på medium høy varme. Legg en tortillalefse oppå eggene og press lefsen ned så den setter seg fast i eggene. Ha lefsen på en tallerken når eggene er gjennomstekt.
  6. Dander på tortillalefsen: skinke, ost. salat, ovnsbakte og ferske grønnsaker. Topp med sriracha-saus hvis ønskelig.
  7. Rull tortillalefsene sammen og pakk i matpakkepapir.
Del på Facebook