Rød banan
Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Bruksområde
Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Næringstabell
Næringsinnhold i 100 gram spiselig matvare
- Beta-karoten
- 19 µg
- Enumettet fett
- 0 g
- Fett
- 0,3 g
- Flerumettet fett
- 0,1 g
- Folat
- 15 µg
- Fosfor
- 22 mg
- Norsk
- Banan
- Latin
- Musa paradisiaca sapientum
- Engelsk
- Banana
- Tysk
- Banan
- Fransk
- Banane
- Spansk
- Plátano
- Italiensk
- Banana