Rød banan

Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

 

Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

 

Bruksområde

Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

Næringstabell

Næringsinnhold i 100 gram spiselig matvare
Beta-karoten
19 µg
Enumettet fett
0 g
Fett
0,3 g
Flerumettet fett
0,1 g
Folat
15 µg
Fosfor
22 mg
Norsk
Banan
Latin
Musa paradisiaca sapientum
Engelsk
Banana
Tysk
Banan
Fransk
Banane
Spansk
Plátano
Italiensk
Banana