Juryens medlemmer

Juryen i NM Sunn Mat i kantina 2024

En matglad jury vil vurdere alle bidragene og plukke ut 3 finalister som blir invitert til premieutdeling (dato kommer).

Juryen vurderer kantinetilbudet og fokuset på #MerAv-råvarene, engasjement, eksponering, og profilering av deltagelsen.

Disse er med:

 

2023_Landslaget_DSC_6014 (002).jpg

Kjetil Dale Aas er hovedtrener for det norske Baker- og Konditorlandslaget. Han er utdannet diplombaker og har mesterbrev som både baker og konditor og en bachelor i økonomi. I tillegg til å ha jobbet som baker og konditor, har Kjetil erfaring som selger, daglig leder, faglig leder i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor og nå som fag- og prosjektleder i Mesterbakeren.

 

Opplysningskontoret for frukt og grønt - frukt.no

Kokk Gunnar Jensen, styrer kjøkkenet i Mathallen i Tromsø. Gunnar har blant annet vært coach for juniorlandslaget i OL-Stuttgart 2020, vinner av det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015. Han er en ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland.

 

Opplysningskontoret for frukt og grønt - frukt.no

Ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen. Iselin jobber i Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun har en mastergrad i samfunnsernæring og brenner for å kunne bidra til å spre kunnskap og inspirasjon som kan bedre folkehelsen.

 

imagenqc4.png image3msdt.png
imagee8yg.png imagerud8f.png