Juryens medlemmer
En matglad jury vil vurdere alle bidragene og plukke ut 3 finalister som blir invitert til premieutdeling 14. november på Sørumsand vgs.
Juryen ser på engasjement, eksponering, og profilering av deltagelsen, samt salgsøkning av #MerAv råvarer.
Disse er med:
Kjetil Dale Aas er hovedtrener for det norske Baker- og Konditorlandslaget. Han er utdannet diplombaker og har mesterbrev som både baker og konditor og en bachelor i økonomi. I tillegg til å ha jobbet som baker og konditor, har Kjetil erfaring som selger, daglig leder, faglig leder i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor og nå som fag- og prosjektleder i Mesterbakeren.
Kokk Gunnar Jensen, styrer kjøkkenet i Mathallen i Tromsø. Gunnar har blant annet vært coach for juniorlandslaget i OL-Stuttgart 2020, vinner av det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015. Han er en ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland.
Ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen. Iselin jobber i Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun har en mastergrad i samfunnsernæring og brenner for å kunne bidra til å spre kunnskap og inspirasjon som kan bedre folkehelsen.