Fagdag 23. mars
Last ned Frukt- og grøntstatistikken 2022 her.
Last ned presentasjonen til Tore Angelsen om Frukt- og grøntstatistikken her
Her der du fullversjonen fra Fagdagen 23.3.2023.
Program:
Kl. 09.00 Velkommen og introduksjon v/ direktør Guttorm Rebnes, Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG)
Kl. 09.05 Volum- og verditall 2022 v/ analysesjef Tore Angelsen, OFG
Kl. 09.35 Presentasjon av hovedprosjektene "Markedsføring" og "Innsikt og analyse" v/ Anne Mette Johnsen, avdelingsleder kommunikasjon, markedsføring og administrasjon i Stiftelsen Norsk Mat og direktør Guttorm Rebnes, OFG.
Kl. 09.45 OFGs markedsaktiviteter 2023 - nytt konsept og samarbeidsprosjekter v/ Leder merkevarebygging Silje Tandberg
Kl. 09.55 Pause
Kl. 10.20 Paneldebatt: "Hvordan skal vi få forbrukerne til å spise mer frukt og grønt - en stor adferdsutfordring!"
Paneldebattleder: Erik Fagerlid
Debattdeltagere:
Arne Christian Kolberg, Forum for Norsk Grønt
Herman Brennaas, BaRe / Rema 1000
Linda Granlund, Helsedirektoratet
Nikolai Mathiesen, Team Tomorrow
Christine Frostman, Coop
Kl. 11.40 Avslutning og "grab-to-go-lunsj"
Neste fagdag avholdes tirsdag 17. oktober