Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Personvernerklæring

  Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) - frukt.no samler inn og bruker personopplysninger.

 2. NM i lunsj

  Mange ungdommer var engasjert i NM i lunsj i fjor, og nå er det en ny mulighet til å slå et slag for skolelunsjen. Bli med og sett fokus på skolemåltidet ved deres skole!

 3. Stressfri vinterferiemat

  Straks er det vinterferie, og da ønsker vi gjerne å lage litt rask mat - men uten å gi slipp på den gode smaken eller næringsinnholdet. Supper er flott ferie-mat - det samme er paier og alt-i-ett-former. Til dessert eller kos anbefaler vi hjemmelaget is eller smoothie-bowls, eller hva med å pakke oppkuttet frukt i aluminiumsfolie og legge pakken på bålet? Her har vi plukket frem et knippe med oppskrifter som vi tror du vil like, enten du skal ha hjemme- eller borteferie.

 4. Folkehelsen er kommunens ansvar

  Opplysningskontorets arbeid er forankret i Folkehelseloven og myndighetenes anbefaling om 5 om dagen. Våre prosjekter er med på å oppfylle retningslinjer for mat og måltider i skole og barnehage. Vi ønsker å bidra til å gjøre det enkelt for kommunen å jobbe med folkehelse.

 5. Så enkelt lager du løksuppe

  Lite er bedre enn varm løksuppe på en kald vinterkveld. Det er en rask middag som er lett å lage og som smaker nydelig. Fem enkle trinn og middagen er i boks.

 6. UK tops 5 A Day study

  The study, conducted by Kantar TNS on behalf of the Norwegian Fruit & Vegetable Marketing Board, looked at consumption in Norway, Sweden, Denmark, Finland, the UK, France and Spain.

 7. Fra alle oss - til alle dere..

  Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år, og takker samtidig for et godt samarbeid i 2017.

 8. Klementiner eller mandariner?

  Diskusjonen går i de tusen hjem. Er det klementiner eller mandariner vi spiser, og som gir oss den gode julefølelsen? Svaret er at til jul er det klementiner vi spiser, mens vi andre tider av året spiser ulike sorter mandariner.