Epleterte

Lag Ida Gran Jansen sin epleterte

Enkel fransk epleterte med salt karamell. Dette er en terte hvor eplene er i hovedfokus. Fyllet i terten er kun tre ting: epler, smør og sukker.

_MG_6359.jpg

Det som gjør terten ekstra god er at den er laget med norske epler. Norske epler er nemlig å få tak i gjennom hele vinteren. Og det er ingen hemmelighet at norske epler er vanvittig godt. De er søte, sprø og saftige med masse smak. Fargen er i tillegg utrolig fin, og gjør terten til en vinner. Epler og karamell er en perfekt kombo, så derfor heller jeg over litt (mye) salt karamell på terten etter steking. Jeg anbefaler deg å kjøpe inn litt ekstra med epler, kutte dem opp og spise som de er mens du lager terten, som en slags forrett.

_MG_6351.jpg

Hvis du ser etter Nyt Norge merket på eplene i butikk så vet du at de er norske.

Nyt-Norge logo.png

Se hele oppskriften på Ida Gran Jansen sin epleterte her

Enkel fransk epleterte