Hopp til innhold

Så enkelt gjøres det:

Del bananene i to på midten og stikk en ispinne inn i bunnen (i snittflaten). Ønsker du mindre is, så del bananene i tre eller fire biter. Legg bananene i fryseren.

Etter et par-tre timer kan du ta dem ut og pynte med følgende:

  • Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og hakkede valnøttkjerner.
  • Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og hakkede pistasjenøtter.
  • Flytende honning og kokosmasse.
  • Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og kokosmasse.
  • Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og finhakket mynte eller sitronmelisse.

Server bananisen når sjokoladen har stivnet.

Du kan også pynte bananisen ferdig før de legges i fryseren, men legg dem stødig, slik at de mister minst mulig av pynten.

På bildet over har vi stukket ispinnene inn i en halv ananas.