Lag ispinner av bananer
Verdens enkleste ispinner lager du selv av bananer. Husk bare å ta dem ut av fryseren en liten stund før de skal spises. De smaker utrolig godt, og barna vil elske bananis.
Så enkelt gjøres det:
Del bananene i to på midten og stikk en ispinne inn i bunnen (i snittflaten). Ønsker du mindre is, så del bananene i tre eller fire biter. Legg bananene i fryseren.
Etter et par-tre timer kan du ta dem ut og pynte med følgende:
- Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og hakkede valnøttkjerner.
- Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og hakkede pistasjenøtter.
- Flytende honning og kokosmasse.
- Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og kokosmasse.
- Smeltet sjokolade (lys eller mørk) og finhakket mynte eller sitronmelisse.
Server bananisen når sjokoladen har stivnet.
Du kan også pynte bananisen ferdig før de legges i fryseren, men legg dem stødig, slik at de mister minst mulig av pynten.