Appelsinsalat i påskedrakt

Enkel og festlig påskedessert: Server fruktsalat med appelsiner i halve appelsinskall. Lag nebb av jordbær, blåbærøyne og eplestjert. En morsomt appelsinsalat til påsken.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 appelsin
  • 2 røde appelsin
  • 4 jordbær
  • 2 skive eple
  • blåbær til øyne

Fremgangsmåte

Del appelsinene i to.

Skjær ut innmaten med en skarp kniv eller en skje.

Del appelsinkjøttet i terninger.

Del jordbær i skiver og skjær ut nebb av den tykkeste skiven.

Skjær resten av jordbærene i biter og bland dem sammen med appelsinsalaten.

Fordel appelsinsalaten i skallene. Sett på jordbær som nebb og epleskiver som stjert, eller bruk fantasien til din egen vri.

Server.

Sist oppdatert 11. mars 2015
Liker 19
Legg til på Min side
Del på Facebook