Asiatisk coleslaw

Denne eksotiske kålsalaten med smak av Østen er en annerledes vri på tradisjonell coleslaw. Absolutt verd å prøve til kjøtt- og fiskeretter.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss soyaolje
  • 2 ts raspet frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ts brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
  2. Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter.
  3. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander.
  4. Hell over dressingen og bland godt.
  5. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.
  6. Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.
Del på Facebook