Coleslaw med eple

En kjempegod coleslaw med eple, hodekål, gulrot og slikselleri. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En super salat til koldtbordet og den er også ypperlig som topping på hamburgeren.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 4 ss matyoghurt
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Snitt kålen fint. Skjær stilkselleri og gulrot i tynne strimler eller riv dem grovt.
  2. Vask eplet. Del eplet i to, fjern kjernehuset. Skjær eplet i tynne skriver eller små terninger.
  3. Bland epleneskivene med 1 ss sitronsaft slik at de ikke blir brune.
  4. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.
  5. Bland grønnsakene og epleskivene forsiktig med dressingen.
Del på Facebook