Coleslaw med eple

En kjempegod coleslaw med eple, hodekål, gulrot og slikselleri. Passer utmerket til fisk. Prøv den også gjerne som topping på hamburgeren.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,25 hodekål
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 gulrot
  • 1 eple

Dressing

  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 4 ss matyoghurt
  • 1 ss sukker
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Snitt kålen fint. Skjær stilkselleri og gulrot i tynne strimler eller riv dem grovt.
  2. Vask eplet og del det i biter.
  3. Bland eplene med 1 ss sitronsaft slik at de ikke blir brune.
  4. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.
  5. Bland grønnsakene med dressingen.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 17
Legg til på Min side
Del på Facebook