Coleslaw med hvitløk

Coleslaw er som en råkostsalat som røres sammen med en blanding av yoghurt og majones. Her en kjempegod variant med revet hodekål, gulrøtter, hakket vårløk og hvitløk. Supert tilbehør til både kjøtt og fisk.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 hodekål i tynne strimler
  • 3 grovreven gulrot
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 6 ss eddik, 7 %
  • 2 ss majones
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • nykvernet pepper
  • 1 finsnittet vårløk

Fremgangsmåte

Ha kål og gulrot i en stor bolle.

Bland sammen yoghurt, eddik, majones, vårløk og hvitløk i en bolle.

Vend dressingen godt inn i grønnsakene.

Salaten har godt av å stå i kjøleskapet en times tid før servering.

Sist oppdatert 24. juni 2015
Liker 51
Legg til på Min side
Del på Facebook