Asiatisk salat med reddik og rettich

En deilig salat med eksotisk smak som både kan serveres ved siden av kjøtt og fisk, eller som en smårett med brød til.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 pk ruccula
  • 1 reven rettich
  • 3 vårløk
  • 1 pk aspargesbønner
  • 1 bunt reddik i skiver
  • 100 g røde druer
  • 1 mango i skiver
  • 5 hakkede valnøttkjerner
  • 3 ss chilisaus - søt type
  • saften av 1 lime

Fremgangsmåte

Forvell aspargesbønner og vask salaten. Vask og skjær vårløk og reddiker i skiver, skrell og riv reddich. Skjær mangoen i båter, fjern skallet og skjær mangoen deretter i skiver.

Bland chilisaus og lime. Ha salaten i en bolle eller et fat og ha i resten av ingrediensene. Hell over dressingen rett før servering, eller server den i en skål ved siden av.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook