Fennikelsalat med jordbær og persille

Jordbær i salater smaker herlig, Her en variant hvor jordbærenes sødme gir en fantastisk kontrast til den rå fennikelen.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 fennikel
  • 300 g jordbær
  • 1 bunt hakket frisk kruspersille
  • revet skall av 1 sitron
  • 125 g mozzarella
  • 2 ss olivenolje
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Skjær bunnen av fenniklene og del dem i to på langs. Snitt dem fint, f.eks. med en mandolin.

Skyll jordbærene og rens dem. Del dem i biter.

Skyll, tørk og hakk kruspersillen.

Vend fennikelen med jordbær og kruspersille og ha revet sitronskall over. Topp med biter av mozzarella.

Drypp olivenolje over og en god omgang med pepperkverna.

 

Kilde: https://saeson-web.dk/

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 10
Legg til på Min side
Del på Facebook