Salat med jordbær, bringebær og ruccula

Deilig og lettlaget salat med jordbær, bringebær, agurk og ruccula.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 125 g fetaost
  • 300 g rensede jordbær
  • 100 g bringebær
  • 1 bunt frisk basilikum
  • 0,5 slangeagurk i biter
  • 1 dl ruccula
  • 35 g pinjekjerner

Dressing

  • 3 ss hvit balsamicoeddik (hvitvinseddik)
  • 3 ss olje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Tilbehør:
Ristet brød, gjerne bagett.

Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.

Drypp dressingen over salaten.

Rist brødskivene og stikk dem i salaten like før servering (se bildet).

Ønsker du kjøtt i salaten, så tilsett skiver av stekt kyllingfilet.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 53
Legg til på Min side
Del på Facebook