Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og rens gresskar og riv gresskarkjøttet på et rivjern.

    Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til røren er jevn og fin. La røren stå og svelle 15-20 minutter. Røren skal være ganske tykk.

    Stek vaflene i smurt vaffeljern, og legg på rist til avkjøling.

    Gresskarvaflene smaker ekstra godt nystekte med geitost eller syltetøy på. Cottage cheese og friske bær er også godt til.

INGREDIENSER

  • dl revet gresskar
  • dl sammalt hvete, fin
  • dl hvetemel
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt muskat
  • 4 stk egg
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss brunt sukker
  • 5 dl lettmelk

Fremgangsmåte

  • Skrell og rens gresskar og riv gresskarkjøttet på et rivjern.

    Bland alle ingrediensene i en bolle og pisk til røren er jevn og fin. La røren stå og svelle 15-20 minutter. Røren skal være ganske tykk.

    Stek vaflene i smurt vaffeljern, og legg på rist til avkjøling.

    Gresskarvaflene smaker ekstra godt nystekte med geitost eller syltetøy på. Cottage cheese og friske bær er også godt til.