Bananmuffins med sjokolade

Saftige og kjempegode bananmuffins. Disse vil helt sikkert de minste i familien elske. Bak mange og frys ned.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 moden banan
  • 200 g hvetemel
  • 280 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 2 egg
  • 100 g smør
  • 50 g valnøttkjerner
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao

Fremgangsmåte

  1. Skrell og mos bananene. Smelt smøret.
  2. Bland sammen banan, egg og smeltet smør i en stor bolle.
  3. Bland sammen mel, sukker, vaniljesukker, bakepulver og natron og ha det i bollen
  4. Grovhakk sjokolade og valnøtter og bland i - men spar litt sjokolade til toppen.
  5. Ha røren oppi muffinsformer og dryss over resten av sjokoladen.
  6. Stek muffinsene på 170°C til de er gjennomstekte, 25-35 minutter, avhengig av størrelsen på muffinsene.
  7. Avkjøl.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 36
Legg til på Min side
Del på Facebook