Bringebærmuffins

Saftige og mumsegode muffins fylt med bringebær er uimotståelige for de fleste kakeelskere. Lag mange og frys ned til siden. Pynt med kremost og bær etter opptining.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 store egg
  • 2 dl sukker
  • 125 g smør
  • 1 dl melk
  • 3 dl hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts malt kardemomme
  • 300 g bringebær

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til lett og porøs eggedosis.

Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen.

Bland de tørre ingrediensene og ha det i røren til slutt.

Tilsett bringebærene og rør forsiktig.

Fordel røren i muffinsformer - 3/4 fulle - og stek dem midt i ovnen på 200°C i ca. 25 minutter. Avkjøl.

Pynt med kremost og friske bringebær.

Denne oppskriften gir 12 store muffins.

Sist oppdatert 15. februar 2016
Liker 37
Legg til på Min side
Del på Facebook