Bulgursalat

En god og mettende salat med spennende smaker av spisskummen, fetaost og oliven. I stedet for bulgur kan du bruke couscous eller ris i denne salaten.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 dl kokt bulgur
  • 1 ts malt spisskummen
  • salt og pepper
  • 1 rødløk
  • 1 pk friske sukkererter
  • 150 g fetaost
  • 20 sorte oliven
  • 10 rød cherrytomat

Tzatziki

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 0,25 slangeagurk
  • 2 båt hvitløk - knust
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok bugur etter anvisning på pakken og avkjøl. Rør inn spisskummen, salt og pepper.

Skjær sukkererter i biter og bland med bulguren sammen med løkbåter, fetaost, oliven og tomater delt i to. Har du ikke sukkererter, kan du bruke grønne bønner.

Rør sammen ingrediensene til tzatzikien og smak til med salt og pepper.

Server tzatziki til salaten - gjerne med fersk baguett.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook