Burritos

Burritos er tortillalefser fylt med deilige grønnsaker og bønner. Serveres med masse salat og gjerne ekstra chili for de litt tøffe.
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Kjøttsaus

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 grovhakket løk
  • 2 ss olje til steking
  • 4 flådd tomat i terninger
  • 1 rød chili - uten frø, finhakket
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 0,5 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver

Fremgangsmåte

Brun karbonadedeig, løk og hvitløk i olje. Bruk en gaffel til å smuldre opp.

Ha i tomater, chili, bønner og krydder. La alt koke sammen noen minutter. Smak til.

Pensle mais- eller hvetetortillas med smør.

Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader C i ca. 10 min.

Fyll kakene med kjøttsaus, rull sammen og server med rikelig salat, paprika, hakket chili eller agurk og rømme.

Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 20
Legg til på Min side
Del på Facebook